Nieuws - VV Rijperkerk

Nieuws

Nieuws

SENIOREN-PROGRAMMA 30 september

29 september 20:30  Het 1e zal het zaterdag tegen 't nog onbekende LAC Frisia opnemen in de eerste competitiewedstrijd op eigen veld. Het 3e speelt voor de tweede keer dit seizoen tegen vv Noordbergum 2... In de beker werd gewonnen met 0-3 👀 #goprotters


Het Protter-Oktoberfest 2023

28 september 18:00  Gütentag meine freunde und freundinne! Zaterdag 14 oktober is het tijd voor het eerste feestje van dit voetbalseizoen: OKTOBERFEST 2023!!! Na afloop van de wedstrijd tegen Be Quick Dokkum zal het feest losbarsten met muziek van Zanger Leo en catering van De Steeg. Het zal een geslaagde avond worden, waarin we natuurlijk iedereen in diens mooiste Dirndl of Lederhosen verwachten! Auf wiedersehen 🍻meer »


Voor het eerst in de historie speelt Rijperkerk tegen LAC Frisia

28 september 16:30  Zaterdag 30 september zal het vlaggenschip van Rijperkerk LAC Frisia treffen op de velden van it Protternest. Nog nooit eerder heeft deze wedstrijd plaats gevonden… meer »


Algemene Ledenvergadering

27 september 18:00  Donderdag 12 oktober zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsvinden! Op de agenda staat o.a. de bestuursverkiezing voor de functie penningmeester. De volledige agenda wordt nog met de leden gedeeld voorafgaand aan de vergadering. Tot dan!meer »


Ook dit jaar doet VV Rijperkerk weer mee aan de Grote Clubactie!!

22 september 18:00  Ook dit jaar doet VV Rijperkerk weer mee aan de Grote Clubactie. Alle jeugdleden krijgen van de leider van hun team een verkoopboekje. Vanaf *zaterdag 23 september* mogen de loten verkocht worden. Inleveren van de boekjes kan weer bij de leider. We hopen op een mooie opbrengst voor de club en mooie prijzen voor de loten-kopers!meer »


Competitie programma

22 september 14:30  We mogen eindelijk weer! De jeugd van SJO RSC, de dames en de senioren gaan weer beginnen aan de competitie. We hebben er weer zin in, dus tot op de velden!!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!