Nieuws - VV Rijperkerk

Nieuws

Nieuws

Super saturday 2 december!

21 november 17:00  Zaterdag 2 december spelen alle heren elftallen thuis op it Protternest! Na afloop van de wedstrijd van VV Rijperkerk 1 tegen sc Franeker 1 kun je genieten van een hapje van de Steeg en muziek van Grutte Geart en Double Party.meer »


Tytsjerksteradiel cup '23-'24

21 november 14:30  De Tytsjerksteradiel cup is terug van weggeweest. Na de grote brand van de Westermar in 2017 is het dan eindelijk weer zover! De wederopbouw is afgerond en de Nije Westermar is uit de grond gerezen. meer »

25x gelezen

CREATORS FC komt naar Friesland

15 november 16:30  ⚽️ Woensdagavond 20 december speelt Creators FC in de buurt! Ze zullen het opnemen tegen VV Minnertsga 3, om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds! Ga jij ook kijken? 🎟️ Tickets verkrijgbaar via creatorsfc.club (€7,50) ⏰ 19:30 uur 📍 Sportvelden VV Minnertsgameer »

45x gelezen

Klaverjassen

9 november 17:30  Aanstaande vrijdag klaverjassen in de voetbalkantine. Zin in een gezellige avond met kans op mooie prijzen? Zorg dan dat je er bij bent!! 📍It Protternest ⏰ Aanvang: 20:00 uur 💵 Inleg: €4,-

34x gelezen

In memoriam: Roelof Abbring

4 november 15:15  Als je via een code als een van de laatste wensen laat weten een donatie aan vv Rijperkerk op prijs te stellen, dan ben je als Ab Abbring een kind van de club. Als speler, als penningmeester en korte tijd als voorzitter. Maar in de eerste plaats als speler, jarenlang vaak een schakel op het middenveld van het eerste elftal van vv Rijperkerk.meer »

215x gelezen

Programma 4 november

3 november 16:15  Na een week waarin we afscheid hebben genomen van Roelof 'Ab' Abbring, wordt er vrijdag en zaterdag weer afgetrapt door de protters..meer »

126x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!