Nieuws - VV Rijperkerk

Nieuws

Nieuws

Nacompetitie VV Rijperkerk - VV Hardegarijp

Gisteren, 1 juni 19:00  Zaterdag 3 juni speelt het eerste elftal de eerste wedstrijd van de nacompetitie tegen niemand minder dan buur VV Hardegarijp! Een ware derby voor de strijd om een plekje in de 2e klasse! We verwachten grote drukte, dus kom op de fiets en kom op tijd! Fietsen mogen geparkeerd worden op het parkeerterrein naast de bestuurskamer en in de normale stallingen.meer »


Kronieken uit de Kelderklasse

28 mei 12:00  Een donderdagavond in september, spoedberaad op It Protternest. Reden: het derde van Rijperkerk heeft te veel spelers. Er komen diverse mogelijkheden op tafel, zoals het formeren van een extra zevental. Uiteindelijk wordt besloten het maar even aan te kijken, ook omdat verschillende spelers aangeven het niet erg te vinden zo nu en dan een wedstrijd te missen. Een vrijdagavond in januari: telefoon van Rijperkerk naar Birdaard. De wedstrijd van de volgende dag moet worden afgezegd. Reden: het derde van Rijperkerk heeft te weinig spelers. meer »


De laatste competitiewedstrijd

25 mei 9:00  Zaterdag zal het eerste nog een laatste competitiewedstrijd spelen. Na het verlies tegen SC Berlikum, staat vv Anjum nog op de planning. In deze wedstrijd kan VV Rijperkerk 1 nog zorgen dat ze op een verdiende 2e plaats eindigt! meer »


De laatste thuiswedstrijd

20 mei 9:00  Vandaag speelt het eerste de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Weliswaar tegen de nummer 1, SC Berlikum...meer »


Contractverlenging Meine Kempenaar

14 mei 10:00  VV Rijperkerk is verheugd te kunnen melden dat het contract met keeperstrainer Meine Kempenaar weer voor een jaar is verlengd. meer »


NOG MAAR 3 WEDSTRIJDEN

11 mei 19:00  Het einde is in zicht. De uitkomst is alleen nog niet bepaald... Het is behoorlijk spannend bovenin de 3e klasse B. Het eerste heeft nog drie wedstrijden op de planning; V.V.Zwaagwesteinde uit, SC Berlikum thuis en als laatste VV Anjum uit. Eerst komende zaterdag maar knallen tegen Zwaagwesteinde om 14:30. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!